Blog

Welkom op mijn blog. Hier vind je (maandelijkse) updates van mijn beleggingsportefeuille en andere financiële zaken.

Dividend update Juni

Jeetje jongens, de maand juni is alweer voorbij. Voor mijn gevoel is de maand echt voorbij gevlogen. Het zijn spannende tijden op de beurs. Enerzijds hebben we te maken met de angst voor het Corona virus en de toenemende besmettingen wereldwijd en anderzijds hebben we te maken met de FED en de ECB die aanMeer lezen over “Dividend update Juni”

Dividend update Mei

Zoooo, mei is weer voorbij gevlogen. Terwijl half Nederland verplicht thuis zat of vanuit huis werkte mocht (moest) ik gewoon aan de slag bij de baas alsof er niks aan de hand was. Dat er wel degelijk iets aan de hand was, was duidelijk te merken op de beurzen. De volatiliteit was weer sky highMeer lezen over “Dividend update Mei”

Bux Zero review

Update 27-05-2020: Bux Zero heeft laten weten dat het vanaf vandaag mogelijk is om in een selectie Amerikaanse aandelen te handelen. Naast DeGiro ben ik sinds deze week ook begonnen met beleggen met de beleggingsapp van Bux Zero. In deze review wil ik jullie vertellen wat ik wat de app vind, wat de voor- enMeer lezen over “Bux Zero review”

Wat is dividend?

Dividend…. wat is dividend eigenlijk? Hoe werkt dat nou en waarom krijg je het? Dividenden zijn betalingen die door een bedrijf worden gedaan aan de eigenaren van de aandelen van dat bedrijf. Dividend is een manier voor bedrijven om een deel van de winst te verdelen onder de aandeelhouders.Eigenlijk is het een soort beloning voorMeer lezen over “Wat is dividend?”

Dividend update April

In april zijn er 4 bedrijven zo vriendelijk geweest om geld naar me over te maken. Dit hadden er meer moeten zijn maar helaas hebben een aantal bedrijven door de Corona crisis hun dividend verlaagd of zelfs (tijdelijk) stop gezet. Overzicht VWRL: $ 0,82 / € 0,76 MAIN: $ 1,64 / € 1,52 O: $Meer lezen over “Dividend update April”

Tot nu toe ontvangen dividend

Door de Covid-19 situatie hebben veel bedrijven hun dividend verlaagd of zelfs helemaal uitgesteld. Dit is een begrijpelijke beslissing omdat het bedrijf op deze manier meer liquide middelen in kas houdt om door de crisis te komen.Hopelijk is dit een tijdelijke situatie en begint de economie binnenkort weer te draaien. Desondanks heb ik in deMeer lezen over “Tot nu toe ontvangen dividend”

Laden…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: